Κλικ για μεγέθυνση
       Ενα όνομα, μια ιστορία γραμμένη με ποιότητα και αξιοπιστία. Interni Oggi (Εσωτερικοί Χώροι Σήμερα), μια ολόκληρη φιλοσοφία και άποψη ζωής που περικλείεται σ’αυτές τις δυο λέξεις.
       Από το 1991 που ξεκίνησε την πορεία του το Interni Oggi, ως και σήμερα, οι ιδιοκτήτες του προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους.
Κλικ για μεγέθυνση

       Ο αρχιτέκτονας-διακοσμητής Νίκος Πλαστήρας και η σύζυγος Αντα Μπέστα, διακοσμήτρια, άνοιξαν ένα κατάστημα που φιλοδοξούσε να «ντύσει» τους εσωτερικούς μας χώρους, το σπίτι, το γραφείο και να μας προμηθεύσει αντικείμενα με άφταστη ποιότητα και αισθητική.
       Ξεκινώντας από τα ιταλικά έπιπλα των, Paolo Marioni,
Κλικ για μεγέθυνση
Zanaboni, Silvano Grifoni, Imart, που κάνουν οι ίδιοι εισαγωγή, τα ισπανικά έπιπλα Halepensis Line, τα καταπληκτικά φωτιστικά, τους ιταλικούς καθρέφτες ως τα υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες των, Πετρόχειλος House Stori, Family Stores, Cripe (με τους οίκους Gimer και Artdecora), συνεργασία με τους οίκους που
Κλικ για μεγέθυνση
αντιπροσωπεύουν οι αδελφοί Γκολφινόπουλοι (Decortex), Fadini Frigerio, Ντίνα Πετροπούλου και ολοκληρώνοντας με τα λευκά είδη, αντιλαμβάνεται κάποιος ότι σ’αυτό το κατάστημα μπορείς να βρεις τα πάντα που αφορούν στη διακόσμηση ενός σπιτιού και όχι μόνο αυτό.
       Αναλαμβάνουν οι ίδιοι να διακοσμήσουν το χώρο σας από την αρχή, με ό,τι επιθυμούν οι πελάτες.
Κλικ για μεγέθυνση

       Με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη που ξεκινά από το καλό γούστο και την συνεπή παροχή υπηρεσιών στο Interni Oggi, θα βρείτε μια ολοκληρωμένη πρόταση διακόσμησης.
       Από τα μικροέπιπλα, φωτιστικά, συνδυασμό υφασμάτων επιπλώσεων με τις ανάλογες κουρτίνες που συνθέτουν οι ίδιοι, ως τα πολυτελή λευκά είδη, μια είναι η κυρίαρχη ιδέα, ποιότητα και φινέτσα σ’όλες της τις εκφάνσεις.
Κλικ για μεγέθυνση

       Μια ιδέα, που οκτώ χρόνια τώρα αντικατοπτρίζεται στη διακόσμηση επώνυμων κατοικιών, επαγγελματικών χώρων ή σε εξοπλισμούς ξενοδοχείων, συνδυασμένη με τη λειτουργικότητα και την άνεση.
       Οι ιδιοκτήτες είναι άνθρωποι με ποικίλες ενασχολήσεις. Μέσα στα πλαίσια των άλλων δραστηριοτήτων τους διοργανώνουν δυο φορές το χρόνο σε συνεργασία με τη κ.Μάρθα Γραμμενίδου-Φέσσα, του γνωστού οίκου από τη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Ξενία, έκθεση χειροποίητων χαλιών.
Κλικ για μεγέθυνση
Κλικ για μεγέθυνση


Interni Oggi
Διεύθυνση
Χαρ.Τρικούπη 43, Tηλ/Fax: 26510 71287
Υποκατάστημα
Πλατεία Πάργης 3, Tηλ. 26510 27339

Κατασκευή ιστοσελίδας: Epirus Connection