Κείμενο

Γνωρίστε το νέο μοντέλο της Alfa Romeo

   


4ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αθηνών, Τηλ. (0651)-47500


     Alfa Romeo-Lancia-Suzuki οι τρεις μεγάλες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων εμπιστεύτηκαν την προώθηση τους σε μια εξίσου μεγάλη επιχείρηση, τη Σ.Γκόλας Α.Ε.
     1964: Δημιουργήθηκε στα Γιάννενα το πρατήριο υγρών καυσίμων με αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και μοτοποδήλατα Suzuki.
     1966: Στην οδό Δωδώνης πάντα, τοποθετήθηκε το πρώτο εκθεσιακό αυτοκίνητο της Alfa Romeo, το μοντέλο Gulia. Απο τότε λοιπόν, οι πρώτοι πελάτες δεν μπόρεσαν να αντέξουν την πρόκληση της εμφάνισης, της δυναμικής, της ασφάλειας που παρέχουν τα αυτοκίνητα αυτά, έτσι άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα Alfa Romeo.
     1992: Ιδρύθηκε η Σ.Γκόλας Α.Ε. με τη σημερινή της μορφή, όπου με έδρα της την οδό Δωδώνης 10 αναλαμβάνει τη διαχείριση της Alfa Romeo στη Β.Δ.Ελλάδα των νομών Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Αγρινίου, Αρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Λευκάδας, Κεφαλλονιάς και της Suzuki στα Ιωάννινα.
     1996: Δημιουργήθηκε το πρώτο ολοκληρωμένο κάθετο συγκρότημα στο 4ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών, όπου στεγάζονται η Alfa Romeo παράλληλα με το Autocenter που αφορά σε ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες (Service - Φανοποιείο - Βαφείο, Ηλεκτρολογείο, ανταλλακτικά - αξεσουάρ) για οποιαδήποτε μάρκα της αγοράς.
     1998: Η Suzuki μεταφέρεται στο 2ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών στις νέες καθετοποιημένες εγκαταστάσεις σε μεγάλο χώρο.
     1999: Η εταιρεία αναλαμβάνει τη διαχείρηση και της Lancia στη ΒΔ Ελλάδα των Νομών Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, με νέες εγκαταστάσεις στο 5ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών.
     2000: Σήμερα 34 χρόνια μετά, η εξέλιξη της Σ.Γκόλας Α.Ε. είναι ανοδική. Δημιουργούνται τα κεντρικά γραφεία διοίκησης του ομίλου των εταιριών στο 2ο όροφο των εγκαταστάσεων του 4ου χλμ.
     Με το τελευταίο απόκτημα της εταιρίας , την αντιπροσωπεία της Lancia , η παροχή υπηρεσιών αυξήθηκε. Η οργάνωση και η εξυπηρέτηση των πελατών στις νέες εγκαταστάσεις, που δημιουργήθηκαν με πολύ φροντίδα, έχουν ως στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση του πελάτη που έχει γίνει κάτοχος ενός αυτοκινήτου της Σ.Γκόλας Α.Ε., που απασχολεί σήμερα 26 άτομα προσωπικό. Άμεση γρήγορη εξυπηρέτηση 365 μέρες το χρόνο είναι ο στόχος της εταιρίας.