ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ
"ΤΟ ΚΑΠΕΣΟΒΟ"

Κάντε κλικ για μεγέθυνση και σύρετε την μεγενθυμένη εικόνα με το ποντίκι.Για να συνεχίσετε κάντε πάλι κλικ στην μικρή εικόνα.

Εξωτερική άποψη του ξενώνα.

Καπέσοβο Ζαγορίου Ιωαννίνων
Τηλ.: 0653-71724
Κιν.: 0945-529357
Βελισσαρία Φίτσου

Κάντε κλικ για μεγέθυνση και σύρετε την μεγενθυμένη εικόνα με το ποντίκι.Για να συνεχίσετε κάντε πάλι κλικ στην μικρή εικόνα. Κάντε κλικ για μεγέθυνση και σύρετε την μεγενθυμένη εικόνα με το ποντίκι.Για να συνεχίσετε κάντε πάλι κλικ στην μικρή εικόνα. Κάντε κλικ για μεγέθυνση και σύρετε την μεγενθυμένη εικόνα με το ποντίκι.Για να συνεχίσετε κάντε πάλι κλικ στην μικρή εικόνα.
Παραδοσιακές τοιχογραφίες των
ζωγράφων Πέτρου κ’ Βελισσαρίας
Φίτσιου, απόγονων των αγιογράφων
Βογάδων Καπεσοβιτών.
Χαρακτηριστικό “μαντζάτο”
για ύπνο και φαγητό.
“Χαγιάτι”: Αίθουσα πρωινών.

Αναπαλαιωμένο παραδοσιακό κτίριο 200 τουλάχιστον ετών, 5 δωματίων με διαφορετική εικόνα το καθένα. Τοιχογραφίες παραδοσιακές από τον ζωγράφο Πέτρο Φίτσιο και από την ιδιοκτήτρια Βελισσαρία Φίτσου απόγονο των αγιογράφων Βογάδων Καπεσοβιτών. Θα σας φιλέψει με τοπικό πρωινό σε οικογενειακό περιβάλλον.Κάντε κλικ για μεγέθυνση και σύρετε την μεγενθυμένη εικόνα με το ποντίκι.Για να συνεχίσετε κάντε πάλι κλικ στην μικρή εικόνα. Κάντε κλικ για μεγέθυνση και σύρετε την μεγενθυμένη εικόνα με το ποντίκι.Για να συνεχίσετε κάντε πάλι κλικ στην μικρή εικόνα. Κάντε κλικ για μεγέθυνση και σύρετε την μεγενθυμένη εικόνα με το ποντίκι.Για να συνεχίσετε κάντε πάλι κλικ στην μικρή εικόνα.
Μερική άποψη της “Κρεβάτας” με τις
παραδοσιακές τοιχογραφίες Ι
Μερική άποψη της “Κρεβάτας” με τις
παραδοσιακές τοιχογραφίες ΙΙ
Δωμάτιο δίκλινο

Προσφέρεται για εκδρομές στο Βραδέτο από όπου η θέα του Βίκου είναι καταπληκτική από την Παλιά Σκάλα - Μπελόη κατέβασμα στη χαράδρα του Βίκου για πολύ τολμηρούς. Επίσης το Καπέσοβο σαν κεντρικό χωριό προσφέρεται σαν ορμητήριο γνωριμία όλου του Ζαγορίου.Κάντε κλικ για μεγέθυνση και σύρετε την μεγενθυμένη εικόνα με το ποντίκι.Για να συνεχίσετε κάντε πάλι κλικ στην μικρή εικόνα. Κάντε κλικ για μεγέθυνση και σύρετε την μεγενθυμένη εικόνα με το ποντίκι.Για να συνεχίσετε κάντε πάλι κλικ στην μικρή εικόνα.
Παραδοσιακό τζάκι 200 χρόνων,
σε δωμάτιο.
Τετράκλινο δωμάτιο με παραδοσιακά
μπάσια ενσωματωμένα στους τοίχους.