Δερμάτινα - Τζούκας
Λόρδου Βύρωνος 12, Ιωάννινα τηλ.0651 0 29624
Λόρδου Βύρωνος 12,
Ιωάννινα τηλ.0651 0 29624
Δημοτσελίου 16, Αγρίνιο τηλ. 0641 0 25424
Δημοτσελίου 16, Αγρίνιο τηλ. 0641 0 25424     Στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας, στον πεζόδρομο της Λόρδου Βύρωνος 12, βρίσκεται το υπέροχο ανακαινισμένο, διώροφο κατάστημα δερματίνων ειδών Τζούκας.
     Με την παρουσία πενήντα χρόνων στην εμπορική ζωή της πόλης μας το κατάστημα Τζούκας προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα και μοναδική φινέτσα.
     Η ιστορία του άρχισε το 1947 με έπιπλα χειροποίητα και ταπετσαρίες, μια πυρκαγιά όμως ανάγκασε τους ιδιοκτήτες του το 1958 να προσανατολισθούν στο εμπόριο ειδών ταξιδίου. Η επιχείρηση μεγάλωσε, η σημερινή της μορφή που έδωσαν οι ιδιοκτήτες της είχε ως αποτέλεσμα ένα ωραίο κτίριο, που εντάσσεται άψογα στον περιβάλλοντα ιστορικό χώρο.
     Ένα καλόγουστο κατάστημα όπου θα βρείτε τα πάντα στα δερμάτινα είδη. Από τσάντες γυναικείες των Mexx, Diesel, Krizia, Missoni, Guy Laroche, Ungaro, Texice,Thiros και ανδρικές, είδη ταξιδίου των Samsonite, Delsey, Benetton, Bartuggi ως αξεσουάρ, πορτοφόλια επώνυμα, ζώνες και επαγγελματικές τσάντες. Η καινοτομία του καταστήματος είναι τα πολύ ωραία δερμάτινα ρούχα Phoenix, αλλά και άλλων γνωστών εταιριών. Με πρωταρχική ιδέα την ποιότητα σε όλες τις εκφάνσεις και κυρίαρχα χρώματα για το φετινό καλοκαίρι του μπεζ, Camol, αποχρώσεις της ώχρας, κίτρινο, το κλασσικό μπλε αλλά και το διαχρονικό μαύρο.
     Με εμπιστοσύνη στις επώνυμες δημιουργίες που φιλοξενεί το κατάστημα μια επίσκεψη θα σας πείσει για του λόγου το αληθές. Τα φιλικά χαμόγελα που θα συναντήσετε, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και την άριστη γνώση του αντικειμένου, θα σας προτρέψουν να περνάτε συχνά το κατώφλι του καταστήματος Τζούκας. Αν είστε τυχερός η διεύθυνση του καταστήματος κάνει πολύ καλές προσφορές πάντα.
     Και επειδή μπήκαμε δυναμικά στο καλοκαίρι, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο στην κατανάλωση δερματίνων ειδών και όχι μόνο, μια και σας περιμένει μεγάλη γκάμα και από υφασμάτινες ή ψάθινες τσάντες.
     Αφεθείτε στη μαγεία των χρωμάτων και διαλέξτε τσάντα ανάλογα με το στυλ σας, τη δουλειά σας και τον αυθορμητισμό της στιγμής.
     Η τσάντα είναι το μεγάλο μυστικό κάθε γυναίκας, το άβατο των ανδρών, φροντίστε να επιλέξετε την καλύτερη!