ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 1 ώρα 30'
ΥΛΙΚΑ-ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΛΙΚΩΝ:
- 3 κιλά χοιρινό (χωρίς κόκαλο)
- 2 1/2 κιλά πράσα
- 1 ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο
- Λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
Καθαρίζετε τα πράσα και τα κόβετε. Στη συνέχεια, τα καβουρδίζετε μαζί με το χοιρινό σε ζεστό λάδι, προσθέτοντας το σέλινο, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Μόλις καβουρδιστούν, προσθέτετε λίγο νερό. Τα αφήνετε όλα μαζί να βράσουν και στο τέλος ρίχνετε λίγο χυμό λεμονιού.
Σερβίρεται ως κύριο φαγητό.
|