ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ epcon.gr

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2007. Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ
Αρχαίο Θέατρο 'ΔΩΔΩΝΗ', Νομός Ιωαννίνων Το Γεφύρι της Άρτας, Νομός Άρτας Λιμάνι Ηγουμενίτσας, Νομός Θεσπρωτίας Πρέβεζα, Νομός Πρέβεζας
14/6/2021
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
για τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ
- Καλοκαίρι 2005

Άλλες προτάσεις του EPCON για: 

http://www.gnto.gr

Πληροφορίες που αφορούν στη διαμονή, τις δραστηριότητες, τις μετακινήσεις, τα αξιοθέατα, στην παροχή υπηρεσιών όπως αναζήτηση ξενοδοχείων, κατασκηνώσεων ή άλλων καταλυμάτων, στην παροχή χαρτών για λιμάνια, αεροδρόμια και μαρίνες και στοιχεία για ειδικές μορφές τουρισμού, σας προσφέρονται από τον επίσημο κόμβο του ΕΟΤ για τον οποίο και ο λόγος.

http://www.travelforall.gr

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ελληνόφωνους γενικούς οδηγούς για ταξιδιωτικούς προορισμούς. Ένα πλήθος από παραπομπές σε εκδηλώσεις, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρίες, ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα έχουν στόχο να σας βοηθήσουν στην οργάνωση των διακοπών σας καθώς και οι χρήσιμες συμβουλές που προσφέρονται σε κάθε ταξιδιώτη.

http://directory.google.com/Top/Recreation/Travel/
Preparation/Packing/

Ο κατάλογος αυτός αποτελεί την καλύτερη πηγή διευθύνσεων στο διαδίκτυο, που θα σας βοηθήσουν με συμβουλές και μικρά μυστικά να οργανώσετε το ταξίδι σας και να αντιμετωπίσετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις διακοπές σας.

http://www.hit360.com/greek/

Πρόκειται για έναν πλούσιο ταξιδιωτικό οδηγό, όπου ανάλογα με τον προορισμό σας θα βρείτε πλούσιο και ενδιαφέρον υλικό για διαμονή, φαγητό και διασκέδαση, υπηρεσίες και καταστήματα, αλλά και πακέτα διακοπών που μπορεί να σας ενθουσιάσουν.

Επίσης, εδώ μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες για τα αεροπορικά σας εισιτήρια και ανάλογα με τον προορισμό και τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να κάνετε ακόμη και κρατήσεις online.

http://www.ellada.net/travelinfo/

To site αυτό διατίθεται στα αγγλικά και έχει πλούσιο πληροφοριακό υλικό για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Μεταξύ αυτών, αεροπορικές, σιδηροδρομικές, ακτοπλοϊκές συνδέσεις, χρήσιμες πληροφορίες ιστορικού και πολιτιστικού περιεχομένου οργανωμένες ανά γεωγραφικές περιοχές και νομούς, χρήσιμες πληροφορίες για Υπουργεία και Πρεσβείες, καθώς και χρήσιμες συνδέσεις, μέσα από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη διαμονή που ταιριάζει στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

http://www.finesthotels.net/

Είναι το δίκτυο με τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο.

Επιλέγοντας Χώρα και περιοχή έχετε μπροστά σας όλες τις πληροφορίες για τα καλύτερα ξενοδοχεία και τις παροχές τους για επισκέπτες με απαιτήσεις, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε τον τόπο διαμονής σας και να οργανώσετε τις διακοπές σας.

http://www.interdynamic.net/index.php

Ένας πραγματικός οδηγός με μια μοναδική ποικιλία συναρπαστικών και εντυπωσιακών ιδεών για τις διακοπές σας.

Μέσα από τις σελίδες του σας προσφέρεται μια συλλογή από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και Παγκοσμίως.

Ιδιαίτερα ως προς την Ελλάδα, λαμβάνοντας υπόψη τις επαγγελματικές και ψυχαγωγικές απαιτήσεις σας, βρίσκετε προτάσεις για εξαιρετική ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

http://www.lastminute.gr/

Ένα ευχάριστο και λειτουργικό site στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, που προσφέρει κρατήσεις ξενοδοχείων σε πραγματικό χρόνο, αεροπορικά εισιτήρια τελευταίας στιγμής, κρατήσεις Ταξί, αεροπορικά εισιτήρια για τα ελληνικά νησιά και την Αδριατική, προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

http://www.diakopes.gr

Ο τουριστικός οδηγός ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην ελληνική και αγγλική γλώσσα μας ταξιδεύει στην Ελλάδα με χρήσιμες πληροφορίες για καταλύματα, συγκοινωνίες και για διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού. Εσείς αρκεί να επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει.

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ελισσαίου προφ., Μεθοδίου αρχιεπ.Κων/πολης,Μητροφάνης